Κυλιόμενο μήνυμα

...Θέατρο από τον ΠΜΣ Το Αιτωλικό στις 15 Νοεμβρίου 8.15 μ.μ. ...... ...... Πρόγραμμα Erasmus+.... .................... Καλοκαιρινή γιορτή Ιούνιος 2015...

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015


Την Κυριακή 15 Νοεμβρίου, άλλη μία παράσταση των "Ηλιθίων", στη γειτονική μας Αμφιλοχία αυτή τη φορά, γοήτευσε και κέρδι...
Posted by Θεατρική Ομάδα Αιτωλικού on Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015

2015 - "Οι Ηλίθιοι" - Αμφιλοχία


Την Κυριακή 15 Νοεμβρίου, άλλη μία παράσταση των "Ηλιθίων", στη γειτονική μας Αμφιλοχία αυτή τη φορά, γοήτευσε και κέρδισε ξανά ένα υπέροχο κοινό που γέμισε την αίθουσα του αμφιθέατρου του 2ου Δημοτικού Σχολείου της Αμφιλοχίας!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Σύλλογο Διδασκόντων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αμφιλοχίας για την πρόσκληση, που σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου μας επιφύλασσαν μια θερμή φιλοξενία. Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου για τη διευκόλυνση που μας παρείχε προκειμένου να πραγματοποιηθεί η αποστολή της Θεατρικής Ομάδας. Τέλος, ευχαριστούμε το κοινό της Αμφιλοχίας που έδωσε αδιαμφισβήτητα το παρόν και μας μετέδωσε τη θετική του ενέργεια!

Η Θεατρική Ομάδα με το έργο «Οι Ηλίθιοι» του Νηλ Σάιμον και την παράσταση στην Αμφιλοχία ολοκληρώνει τον κύκλο της θερινής παραγωγής της και συνεχίζει το ταξίδι της με νέους στόχους για το φετινό χειμώνα. Τα μαθήματα Θεατρικής Αγωγής των τεσσάρων Τμημάτων της Θεατρικής Ομάδας Αιτωλικού/Πολ. & Μορφ. Συλλόγου «Το Αιτωλικό» έχουν ήδη ξεκινήσει από τον Οκτώβριο και μαζί με τις δασκάλες των τμημάτων Διονυσία Ολιβώτου & Μαριάννα Νικολογιάννη ετοιμάζουν τις χειμερινές παραγωγές τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου